Vi vill rikta ett stort tack till alla er som kommer och fortsätter äta lunch hos oss. Det värmer våra hjärtan.

Med anledning till Coronavirus (Covid-19) vill vi på The White Oak & Big Bowl ge lite information om hur vi agerar just nu och framöver.

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Lunchen kommer från och med idag se lite annorlunda ut. Vi kommer inte ha någon salladsbuffé. Salladen kommer serveras tillsammans med maten.

Våra gästers säkerhet är viktigast för oss. Vi litar på att våra gäster är kloka, och inte utsätter andra för risker.
Tänk på handhygien och dina medmänniskor.

Lunchen har öppet som vanligt, för öppettider kvälls tid läs mer här
Varmt välkomna

Öppetider:

Måndag – Fredag

11.00 – 14.00

Pris:

99 kr. Ingår sallad, nybakat bröd, läsk, vatten, kaffe och kaka.
Varje torsdag så serverar vi pannkakor med grädde & sylt och på fredagar serveras det glass till efterrätt.

Veckans lunch v.14

Veckans pasta

Pasta med bacon, svamp, grädde och vårlök.

Måndag

Kött: Ingefäramarinerad fläskkarré, rostad potatis, syrad vitkål och teriyakisås.

Fisk: Grillad lax med teriyaki, syrad vitkål och jasminris.

Veg: Stekt svamp med jasminris, syrad vitkål och avocadosalsa.

Tisdag

Kött: Kamben med grillad majs, coleslaw, bbqsås och friterad potatis.

Fisk: Vitfiskfilé med creamcorn, bbqsås och friterad potatis .

Veg: Stekt haloumi med bulgur, vårlök och syrlig yoghurt.

Onsdag

Kött: Gulasch med creme fraiche, cheddar och toast.

Fisk: Fiskgryta med saffran, creme fraiche, potatis och toast.

Veg: Majstempura med tonkatzusås, syrad rödlök och aioli.

Torsdag

Kött: Jalapeño cheddar korv med mac n cheese, syrad rödlök och vårlök.

Fisk: Skinnstekt lax med puré av palsternacka och blomkål samt rostade rötter.

Veg: Mac n cheese med rostade rötter, pickles och vårlök.

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde.

Fredag

Kött: Köttbullar med lingon, gräddsås, pressgurka och potatispuré.

Fisk: Spättafilé med spenatsås, kokt ägg och potatis.

Veg: Spenatsoppa med kokt ägg, vårlök och örter.